POKé AND MORE TILBURG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké and More Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 19:35 Prima gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. We hadden medium porties en dit was zeker genoeg.
20 mei 2024 om 8:38 Was onze eerste keer maar zeker niet laatste keer. Zeker een aanrader!
11 mei 2024 om 19:47 Delicious poké bowl!
25 apr 2024 om 19:46 Very good
24 apr 2024 om 0:52 Hele goeie pokebowl
17 apr 2024 om 16:03 redelijk snel bezorgd, stond 10 min voor de deur omdat we in de tuin zaten en onze hond niet ging blaffen door de bel (sorry)! Veel ingredienten, maar duurt even voordat je een bestelling hebt geplaatst. Smaakt niet heel vers.
15 apr 2024 om 9:54 Eten en bezorgen is prima. Maar ik vind dat je veel te veel moet aanklikken. Stop met al die ingredienten kiezen. Het wordt zo verwarrend.
12 apr 2024 om 19:57 Lekker gegeten
10 apr 2024 om 15:05 Op tijd geleverd en erg lekker
1 apr 2024 om 22:56 Perfect
1 apr 2024 om 6:34 Zeer smaakvol en zeer royaal gevulde bowl. En met een kleine attentie ivm Pasen. Hoe leuk. Een aanrader.
31 mrt 2024 om 21:53 Altijd snelle bezorging en heerlijk eten! Vriendelijke bezorger. Echt een aanrader.